Gelin Pastası/ Cake Pengantin (Makanan Turki). Gelin Pastası Tarifi. Öylesine leziz ve hafif bir tatlı ki. Bir anda evdeki herkesin favorisi oldu çıktı. Harika kabaran bir kek yapıyoruz, bu güzelim keki sütle ıslatıyoruz, üstüne bir de mis gibi bir muhallebi yapıyoruz, hepsi bu.
Let's face it, a nice creamy chocolate cake does a lot for a lot of people; it does for me. Yumurta akı çırpılarak yapılan her pandispanya gibi bunda da en önemli püf noktası yumurta aklarını tam olarak traş köpüğü kıvamı alana kadar iyice çırpmak ve daha da. Tarifin detayları için videoyu izleyebilir, gerekli malzemelerin listesini ise aşağıda bulabilirsiniz.
it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, gelin pastası/ cake pengantin (makanan turki). It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Gelin Pastası Tarifi. Öylesine leziz ve hafif bir tatlı ki. Bir anda evdeki herkesin favorisi oldu çıktı. Harika kabaran bir kek yapıyoruz, bu güzelim keki sütle ıslatıyoruz, üstüne bir de mis gibi bir muhallebi yapıyoruz, hepsi bu.
Gelin Pastası/ Cake Pengantin (Makanan Turki) is one of the most popular of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Gelin Pastası/ Cake Pengantin (Makanan Turki) is something which I've loved my entire life.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook gelin pastası/ cake pengantin (makanan turki) using 18 ingredients and 11 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Gelin Pastası/ Cake Pengantin (Makanan Turki):
- Make ready of Adonan Cake.
- Make ready 4 butir of telur.
- Get 1 gelas of (uk. 200ml) gula pasir.
- Make ready 1 gelas of terigu.
- Make ready 1 of paket baking powder (10gr).
- Prepare 1 of paket vanila (5gr).
- Get of Sirup.
- Take 2 gelas of susu dingin.
- Get 1/2 gelas of gula pasir.
- Prepare of Cream.
- Prepare 3 gelas of susu.
- Make ready 1 gelas of gula.
- Take 3 sdm of terigu.
- Get 2 sdm of maizena.
- Take 1 of paket vanila (5gr).
- Take 1 of paket whipcream (75g).
- Take of Taburan.
- Take Secukupnya of kelapa parut.
Gelin Pastası İçin Gerekli Malzeme Listesi. Genelde naked cake üzerine zarifçe kondurulmuş şekerden çiçekler ve çoğunlukla yurtdışındaki özel günler için hazırlanan muhteşem pastalar üzerinde görebileceğiniz caketopperlar yer alıyordu. Nişan ve Düğün pastası Wedding cake. Gelin çantası pastası:) Benzeyip benzemediğini bilmiyorum ona siz karar verin:) Orjinal ismi ile paylaşmak istedim.
Steps to make Gelin Pastası/ Cake Pengantin (Makanan Turki):
- Siapkan wadah. Kocok telur dan gula hingga berbusa.
- Tuang terigu, baking powder, vanila. Kocok sebentar.
- Siapkan loyang yang sudah diolesi minyak. Tuang adonan.
- Panggang di oven dengan suhu 160°C selama 30 menit. Sesekali cek.
- Sambil menunggu. Campur bahan sirup. Aduk menggunakan whisk.
- Untuk adonan cream, tuang susu, gula, terigu, maizena, dan vanila di panci. Masak menggunakan api kecil hingga mengental. Terus aduk jangan sampai menggumpal. Dinginkan.
- Setelah dingin, tuang whipcream dan kocok menggunakan mikser.
- Setelah cake matang diamkan beberapa menit sampai agak dingin dan tuang sirup secara merata.
- Setelah sirup meresap, tuang cream dan ratakan.
- Taburi dengan kelapa parut. Simpan di kulkas selama 1-2 jam. Boleh lebih lama.
- Afiyet olsun 👩🏻🍳.
Bu sefer ki pastamız kocaman bir çikolatalı pasta. İlk defa nane aromalı, kahveli bir kek pişirdim. Blogumun ilk naked cake tarifi bol çikolatalı! Benim gibi bir çikolatakoliğe de anca böylesi yakışırdı. Naked cake kelime anlamıyla çıplak kek demek oluyor. Doğum günü pastası veya özel günler için hazırlanmış butik pasta çeşitlerinden sipariş vermek için tıklayın.
So that is going to wrap this up for this special food gelin pastası/ cake pengantin (makanan turki) recipe. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Yorumlar
Yorum Gönder